Logans Café & Bar


“Din lokale Cafe i Vejle – Stedet hvor mennesker mødes”

Nyd din mad i ro og mag! Eller i godt selskab med venner og familie. Fald i snak og få en god oplevelse. Fald impulsivt ind og drik et glas koldt øl. Eller dejlig varm kaffe. Vi gør os umage – både med at friste og overraske.

Mød nye venner – eller gamle, som har søgt indenfor i Logans lune og gæstfrie lokaler i Vejle Centrum. Her kan du tage en bid af livet. Eller blive bidt af stemningen, fascineret af smagen, variationerne, ambitionerne og kvaliteten!

Vi kan også arrangere din næste fest i vores hyggelige lokaler, om det er barnedåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup eller hvad end anledningen er. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Stemningsbillede
Morgenmad

Morgen


Glæd jer til at stå op til vores store morgenmadsbuffet med lækkerier som friskbagt brød, æg, bacon, lidt sødt, pålæg, ost, müsli, marmelade, honning, frisk frugt, yoghurt, kaffe, te og juice.

Lige som flere andre restauranter åbner Logans dørene allerede fra morgenstunden. Nyd en lækker morgenmad i de flotte lokaler, mens kokkene ude bagved gør sig klar til en travl aften i restauranten.

Se vores menu her
Frokost

Frokost


Er du interesseret i at nyde en lækker frokost i hyggelige omgivelser? Hos Logans frister vi med et lækkert og indbydende udvalg af retter til din frokost

Nyd din frokost i vores flotte og hyggelige lokaler, med mulighed for at sidde både ude eller hvis vejret byder det, inde. Logans er et sted hvor familie og venner har mulighed for at nyde en en kop kaffe, te, sodavand eller hvad i nu har lyst til.

Se vores menu her
Aftensmad

Aften


En hyggelig aften i byen begynder på Logans. Vores menukort indeholder et væld af lækre retter, som passer til alt fra en romantisk middag for to, fødselsdagsselskabet eller til en særlig aften med familien omkring sig. Her kan I starte ud med en lækker cocktail, mens venter på, at jeres menu bliver tilberedt.

Vi har spændende forretter, møre bøffer og endda et udvalg af vegetarretter på menukortet.

Se vores menu her
Cocktails

Cocktails


På vores hyggelige bar i centrum af Vejle finder du hver aften en god stemning og festglade mennesker.

Klokken 21, dæmpes lyset og musikken skrues op og de dygtige bartendere disker op med velsmagende og spændende cocktails. Vi har massere af lækre valgmuligheder, uanset om du er til en klassisk mojito, strawberry daiquri eller ønsker at kaste dig ud af nogle af bartendernes egne mix.

Se barkortet her
Reserver bord

Kontakt